2013. február 24., vasárnap

Így követheted a Bassmaster Classic döntő napját


Sok kérdést kaptam az elmúlt két napban arról, hol nézem a most zajló Bassmaster Classic versenyt, ki, mit, mivel és hogyan fog. Igyekeztem mindenkinek válaszolni, de azt gondoltam, a legegyszerűbb, ha összefoglalom itt a tanácsaimat.

1. Pillanatnyi állás követése, akár telefonról is:

http://www.bassmaster.com/tournaments/basstrakk

Itt látható a hajók pozíciója, ki hol van, mennyit fogott, mit engedett vissza. Ezek a versenybírók (marshall-ok) által becsült eredmények ötpercenként frissítve.

2. Elemzés:

http://www.bassmaster.com/video/2013-bassmaster-classic-war-room

Angolul tudóknak a legtanulságosabb, a verseny ideje alatt folyamatosan nézhető streaming TV-adás. Stúdióból figyelik az eredményeket, versenyzőket, szakértőket kérdeznek, elemeznek.

3. Fotók, blog:

http://www.bassmaster.com/blogs/2013-bassmaster-classic-live-blog

Folyamatos beszámoló az eseményekről és fogásokról képekkel.

4. Rövid videók:

http://www.bassmaster.com/video/2013-bassmaster-classic-basscam

Érdekes felvételek a szervezők szemszögéből, nem élő TV-közvetítés.

Olyan élő TV-közvetítés, mint amilyet mondjuk a Forma-1 versenyek esetében megszoktunk, nincs, csak az ESPN amerikai sportcsatornán, akié a közvetítés joga.

Legtöbben arra voltak kíváncsiak, ki hogyan horgászik, milyen csalival, technikával. Ezeket természetesen nem árulják el a versenyzők senkinek, nem is mutatják meg, amíg a verseny zajlik. Ne feledjétek, félmillió dollár jár a nyertesnek. Ezekre a kérdésekre majd utólag az ESPN összefoglalójában, meg az elemző cikkekben, riportokban találhatunk választ. A War Room adásában a megkérdezett, most nem bejutó versenyzők azért sok praktikus információt adnak a három fő csalitípust illetően, amivel a többség most horgászik.

A mérlegelést tegnap éjjel megnéztem élőben, utólag azt mondom, kár volt emiatt fennmaradni. Ez inkább a szponzoroknak, rajongóknak szóló köszönetnyilvánítás terepe, és az eredmény már előtte sejthető.

Cliff Pace 7 fontos (kb. 3,5 kilós) jelentős előnnyel vág neki a döntő napnak, és nem lehet tudni, hogy a rutinos öreg rókák, Ike és KVD csak kifogytak az ötletekből, vagy kímélték a jó helyeket a döntő napjára. Mert csak az számít, ma este ki áll a dobogó legmagasabb fokán. Jó szórakozást!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése